EZ

Ponies

Kun Evenstar Sporthorses alkoi täyttyä ponikokoisilla ratsuilla, oli käytännön vuoksi tehtävä jotain. Ponit lastattiin rekkoihin ja suuntana oli Brittein saaret ja Skotlanti. Tarkemmin Iverness ja hieman itään, josta löytyi vanha Whitemiren tila, jota pitkään remppailtiin vastaamaan 2000-luvun mukavuustarpeita.

EZ Ponies on the shores of Findhorn

koko korvataan luonteella

Whitemiren tila oli ollut jo vuosikymmeniä tyhjänä. Tilalla oli kauniita kivimuurisia laitumia ja kaksi tallia, kymmenpaikkainen matalampi ponitalli ja toinen jo kovin rähjääntynyt isompi pihattotyyppinen talli. Varsinaista kenttää ei tilalla ollut, ilmeisesti ratsastus oltiin tehty jollakin peltoniityllä.

Pieni ponitalli uusittiin ja siihen rakennettiin toinen parikymmenpaikkainen siipi. Tämä rakennus olisi kotina kaikille kilpaileville poneillemme. Vanha pihattotalli muutettiin karsinatalliksi, jonka moninaisine siipine pystyy majoittamaan 40 hevosta lisää. Osalla tallin ympäristöä ympäröivistä monen monista laitumista on myös pihattorakennukset, sellaiseen elämään sopiville yksilöille.

Ratsastusalueet saivat myös uuden ilmeen, treeniä varten on yksi 60x80m kuitusekoistuspohjaista kenttä, 40x80m maneesi ja yksi suuri derbykenttä. Findhorn-joen varrella kiemurtelee useita kauniita maisemapolkuja, joilta pääsee myös erilaisille metsäreiteille. Maastoista on pidetty hyvää yhteystyötä ympäröivien hevostallien kanssa, joten niillä voi huoletta laukkailla sielunsa kukkuroiksi.

Info

Launi (VRL-12379)
lashrael@hotmail.com

Tallin tunnus EZ7230

Muut Tallit

Valmarya
Launin venäläisperäiset hevoset ja muu sekametelisoppa

Evenstar Sporthorses
Launin puoliveriset

linkkejä

Tirion Welsh Ponies
Ceiriosen Ponies

Päivitys

04.10.2023 ensimmäiset ponit muuttivat vanhalle Whitmiren tilalle eli EZ poniesiin!

Päivitystä jee