EZ

Ponies

But I'll do what it takes I'll take all pain
Take the sacrifices and the shame
What does it take to play the game
Maybe I'm a Dreamer, I'm a Drеamer

Kuinkas sitä tänne nyt päädyttiin

Iverness, Skotlanti, Brittein saaret...

Ponitilani sai alkunsa siitä, kun hevosiin painottunut Evenstar Sporthorses alkoi vähitellen täyttyä poniväestä. Myöskään Uuden-Seelannin Valmaryan tilalle en niitä kehdannut heittää, sillä sen olin ajatellut olevan akhal-tekejen ja muiden idän ihmeiden kotitalli.

Etsin tiloja Saksasta, mutta ystäväni jankkasi hänen lähistöllään Skotlannissa olevasta Whitemiren tilasta. "Toki se kaipaisi remppaa, mutta uskon et siin ois niin paljon potentiaalia, että periaattees saat sen ilmasiks!" No, sinnehän minä sitten päädyin. No maisemat on ovat ainakin kauniit, lähistöllä on niin metsää kuin Findhornin joki. Suurempi valtatie eteläänkään ei ole kaukana, joten kyllä täältä kylillekin pääsee.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.