Etusivu Hevoset Tallikierros Kasvatus

Tervetuloa Valmaryaan!

Valmarya on jotain, kun paikasta toiseen rumppaamiseen kyllästynyt tallinpitäjä päätti kasata hevosensa ympäri maailmaa ja etsiä hevostilan, jonne saisi mahdutettua ne kaikki. Näin yhdistyivät Mirrormere Stables, Evenstar Warmbloods ja Telpenandë. Hevoset lennätettiin Uuteen-Seelantiin, pikkukylän liepeille rakennetulle suurelle hevostilalle. Sijainniltaan tila oli mitä mahtavin. Pikkukylässä oli lentokenttä, josta pääsi vaivatta vaikka mihin! Pitäähän sitä kisaamaan kuitenkin näillä elukoilla päästä...

Valmaryassa tarhaavat niin ahalteket kuin suomenhevoset keskenään. Yhdessä karsinassa asuu "tavallinen" puoliverinen ja viereisessä asuu eksoottinen marwari. Hevosia tilalla on siis aivan laidasta laitaan. Valmaryan tallijärjestelyistä ja mielenkiintoisesta henkilökunnasta voi lukea lisää tallikierros -linkin takaa. Monenrotuisten hevosten kasvatus on Valmaryassa pääasia. Varsojen vanhemmat kisaavat ensin painotuslajeissaan riittävästi, ennen kuin ne siirtyvät jalostukseen. Tallilla järjestetään aika usein omiakin kilpailuita valtavalla kentällä ja huonoilla keleillä suuressa lämpimässä maneesissa.

Vaikka tilalla on hevosia vaikka muille jakaa, pääperiaate on hoitaa ja valmentaa jokaista niiden omien tarpeiden mukaan. Jos joku ei edisty muiden mukana, suunnitellaan sille sopivat keinot. Välillä hevoset pääsevät kisaamisesta ja työnteosta viettämään kunnon hevosenelämää suurille laitumille sopivissa laumoissa.

Launi (VRL-12379) // @

Päivitykset

05.03.2022 - Vuosia on kulunut, muttei tästä harrastuksesta pääse eroon. Olen palannut! Nimen vaihdoin Lashraelista Launiksi, mutta muuten meininki jatkuu samana. Ole yhteydessä mikäli lupasin jotain ennen pitkää taukoani, enkä muistanut tehdä sitä loppuun!
07.09.2016 - Kaikki hevoset vihdoin ja viimein uudella ulkoasulla. Myytäviä kasvatteja iso lauma!
03.07.2016 - Hehruna palkittiin ERJ-II ja KRJ-I palkinnoilla!
25.02.2016 - Beyond Within palkittiin ERJ-I palkinnolla! Porkkanat kehiin!
31.01.2016 - Dragonborn palkittiin ERJ-II palkinnolla! Pileet pystyyn... eikun tallityöt ensin...
10.01.2016 - Uusi alku! Kaikki hevoseni siirtyvät pikku hiljaa Valmaryan tiluksille... Pikku hiljaa...

Virtuaalitalli / virtuaalihevonen | a SIM-game stable

Kaikki © Valmarya 2022, ellei toisin mainita. All rights reserved.

Taustakuva © De Vetpan (CC BY 2.0)