TÄMÄ ON VIRTUAALITALLI
TAUSTAKUVA © SUBTLEPATTERNS
YLÄKUVA © VAPAASTI BY AK
ULKOASU © NIKKI 2023

Sportpferde Königswalde

Tervetuloa Saksaan!

Königswalden tilan historia ulottuu kauas menneisyyteen ja sanotaankin, että aikoinaan se toimi kuninkaiden metsästysretkien majoituspaikkana. Tallit ja rakennukset tilalla ovat moneen kertaan uudistettu ja nykyään Königswalde on täydellinen paratiisi kouluratsujen treenaukseen ja kasvatukseen. Tila sijaitsee Hampurista etelään, virtuaali-Lüneburgin lähistöllä.

Tilalta löytyy iso pääkenttä, pienempi kenttä esimerkiksi verryttelyyn ja keskikokoinen maneesi sekä isompi avomaneesi huonoille keleille. Pienemmän kentän laidalla on hieman estekalustoa satunnaisten mielenvirkistyspomppujen varalta. Isolla kentällä on myös oma puomi- ja kavalettivarasto vastaavaan työskentelyyn. Juoksutusta varten löytyy katettu juoksutusympyrä, kuten myös toinen, isompi, mutta ilman kattoa. Tallin pihasta lähtee useampia maastolenkkejä lähistön metsikköihin ja pikkuteille.

Vaikka tallin hevoset ovat pääasiassa huipputason kisaratsuja, on niiden laiduntamismahdollisuuksiin panostettu. Lisäksi kisakausien ulkopuolella pihattoelämään soveltuvat hevoset saavat elää hieman parempaa hevosenelämää suuremmassa laumassa. Tallirakennuksista löytyy kaikki urheiluhevosten hoitoon tarvittavat luksusvälineet solariumista vesikävelymattoon. Tallissa yöpyville hevosille on myös ajastimella toimiva heinäruokinta läpi yön vähentämään ruokinnan pitkiä välejä ja stressiä.

Vuoden 2024 alussa Laurent Kesselring ja Christiaan Heultjes siirtyivät tilan omistajiksi pariskunnan vihdoin päättäessä yhdistää omat hevosyrityksensä helpottaen molempien arkea. Molempien tavoitteena oli jo aiemmin kasvattaa kouluhevosia suuriin luokkiin ja Königswalden tila oli kuin unelma tähän.

- Laurent Kesselring & Christiaan Heultjes (VRL-12379)

lashrael@hotmail.com / keskusta

Muut tallit:
Evenstar Sporthorses / Valmarya / EZ Ponies

Suosittelemme: